Zuster Klivia viert burendag 2009 - Musical Reports

Zuster Klivia viert burendag 2009

‘Burendag’ is een initiatief dat zich in zet voor een verbetering in de verschillende buurten in Nederland. Wanneer een buurt een goed idee heeft maakt deze kans op subsidie van het ‘Oranjefonds’ om een deel van dit plan te kunnen financieren. Dit jaar werd deze subsidie toegekend aan de Leidsebuurt. De drijvende krachten achter speeltuin de Klarenhof hadden een goedplan en mogen deze gaan uitvoeren. Rede voor feest! Er was taart en koffie en het was ontzettend gezellig. Drie castleden van de musical ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ brachten ook een bezoekje aan het feest, met speciale dank aan Rosalie Beelen maakte Musical Reports een fotoreportage.

Wat: Burendag 2009
Wie: Annick Boer, Joep Onderdelinden & Ara Halici
Wanneer: 26 september 2009
Waar: Speeltuin de Klarenhof, te Haarlem
Door: Sebas Verboom & Rosalie Beelen

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Shortlist:

Geplaatst op: 26/09/2009 Geplaatst in: > Media, Foto
Mogelijk ook interessant: