Stap in de Technicolor Dreamtrain - Musical Reports

Stap in de Technicolor Dreamtrain

Ben jij CJP’er en fan van de musical JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat? Dan maak je nu kans op een plek in de Technicolor Dreamtrain. Deze speciaal aangeklede trein brengt je op 4 november rechtstreeks naar Utrecht CS waar je opgewacht wordt door Freek Bartels en Paul Walthaus. Zij begeleiden jou naar het Beatrix Theater waar je van een heerlijk diner kunt genieten en een ontmoeting met de cast hebt. Natuurlijk bekijk je de musical JOSEPH als VIP. Je gaat niet alleen, maar mag gezellig iemand meenemen.

Wat moet je doen om plaats te mogen nemen in de Technicolor Dreamtrain?

Laat CJP voor 30 oktober weten waarom jij een plek in de Technicolor Dreamtrain verdient.

Stuur een foto (max 1 mb) en je motivatie naar dreamtrain@cjp.nl. Dan hoor je op 2 november of jij een van de twaalf gelukkigen bent!

Shortlist:

Geplaatst op: 25/10/2009 Geplaatst in: > Nieuws
Mogelijk ook interessant: