Hind special guest concert for freedom

Zangeres Hind Laroussi wordt special guest bij Concert for Freedom. Concert for Freedom is een theaterprogramma van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht waarin het thema vrijheid is uitgewerkt tot een avondvullend theaterprogramma. Dit vanwege 65 jaar bevrijding van Nederland.

Het thema vrijheid is Hind op het lijf geschreven. Als dochter van een Marokkaanse vader en Nederlandse moeder is ze erg begaan met de wereld om haar heen en laat dat niet alleen bij woorden. Ze zette haar bekendheid in voor bijvoorbeeld Vluchtelingenwerk Nederland en ze heeft opgetreden met het Arab Orchestra of Nazareth om aandacht te vragen voor de problemen in de bezette gebieden.

Concert for Freedom brengt een ode aan de vrijheid. Zo is er aandacht voor de bevrijding van Europa, het ontstaan van India, het einde van de apartheid, de gelijke rechten voor zwarte en blanke burgers in De Verenigde Staten en de val van De Muur. De theatertour loopt van 8 januari tot 30 mei 2010.

Hind is m.u.v. 14 jan 2010, tot en met 1 februari special guest bij Concert for Freedom.

De vaste cast van Concert for Freedom wordt gevormd door Leona Philippo, Rolf Koster, Talita Angwarmasse en Gino Emnes.

Shortlist:


Geplaatst op: 14/11/2009
Geplaatst in: > Nieuws

Mogelijk ook interessant: