The Full Monty in première - Musical Reports

The Full Monty in première

The full monty; een musical over zes doorsnee mannen zonder werk die volledig naakt gaan in een stripact. Maar er is meer, elk van deze zes mannen heeft zijn eigen persoonlijke verhaal. Comedy is de uitgangsbasis. Op 16 november 2009 beleefde de Nederlandse versie van The full Monty haar première; de cast ging letterlijk en figuurlijk met de billen bloot.

Musical Reports was bij deze première aanwezig en maakte een fotoreportage en een videoreportage. De fotoreportage is reeds HIER te bekijken. De videoreportage zal een dezer dagen verschijnen. Om alvast een idee te krijgen kun je de onderstaande video impressie bekijken.

De Musical Reports zal op 25 november de show bezoeken. Dat betekent dat na 25 november een recensie van The full monty verwacht kan worden.

Shortlist:

Geplaatst op: 17/11/2009 Geplaatst in: > Nieuws
Mogelijk ook interessant: