Snapshot in M-Lab - Musical Reports

Snapshot in M-Lab

Liefde is..? Daarin liggen vraag en antwoord besloten. Liefde is alles; ook de kramp, ook het onvermogen, ook de woede. Maar ook zoeken naar liefde is liefde.

Vier egoïstische mensen klampen zich vast aan een moment, een fragment, losgerukt van continuïteit. Ze hebben geen notie van de liefde. Ze spelen ermee, in een hoog tempo. En toch verspillen ze tijd. Ze vragen en zeggen niets werkelijk. De woorden ‘ik hou van jou’ hebben zo geen enkele betekenis. Het zijn maar woorden. We kunnen ze niet zien, we kunnen ze niet voelen. Of misschien. Een moment.

SNAPSHOT, een muziektheaterbewerking van Patrick Marber’s CLOSER, is John ter Riet’s afstudeervoorstelling aan het Fontys Conservatorium, afdeling Muziektheater. John speelde eerder in de M-Lab productie Joe en in Sunset Boulevard. Verder doen Mike Weerts (Voetbalvrouwen), Jolanda van den Berg (Ciske de Rat) en Christan de Bruijn (Nine) mee. Te zien op 3 en 4 december in M-Lab.

Shortlist:


Geplaatst op: 25/11/2009
Geplaatst in: > Nieuws

Mogelijk ook interessant: