Sonneveld voor altijd! - Musical Reports

Sonneveld voor altijd!

Wim Sonneveld schreef vele bekende nummers, iedereen kent wel minstens één lied van Sonneveld. Helaas is Sonneveld er allang niet meer, maar zijn muziek leeft nog. Zo ook in de nieuwe theatershow; Sonneveld voor Altijd! Genoeg mensen met musicalervaring in de cast, dus voor Musical Reports een reden om een bezoek te brengen aan de première van Sonneveld voor Altijd! Deze keer niet echt een reportage maar een impressie.

 

Wat: Sonneveld voor Altijd!

Wie: Frits Sissing, Suzan Seegers, Syb van der Ploeg, Roberto de Groot en Trudy Labij

Waar: Stadsschouwburg, te Amstelveen

Wanneer: 23 november 2009 (première)

Door: Jouke van Buuren (Camera) & Sebas Verboom (Editing)


Shortlist:

Geplaatst op: 26/11/2009 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: