Première De geheime tuin - Musical Reports

Première De geheime tuin

Het onmogelijke en daarmee meest bijzondere gebeurt deze winter in het M-Lab. Terwijl de temperatuur langzaam naar het nulpunt kruipt, bloeit De geheime tuin prachtig op binnen de muren van het M-lab. Met minimale middelen, een cast vol van het mooiste mooi en een prachtige regie wekt het M-Lab het bekende verhaal, oorspronkelijk geschreven door Frances Hodgson, tot leven. Musical Reports was aanwezig bij de première en maakte een fotoreportage.

Wat: De geheime tuin
Wie: Oa. Karin Bos, Maike Boerdam, Martin van der Starre & Carolina Mout
Wanneer: 12 december 2009 (première)
Waar: M-Lab, te Amsterdam
Door: Sebas Verboom

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Shortlist:

Geplaatst op: 14/12/2009 Geplaatst in: > Media, Foto
Mogelijk ook interessant: