Première De geheime tuin - Musical Reports

Première De geheime tuin

Het onmogelijke en daarmee meest bijzondere gebeurt deze winter in het M-Lab. Terwijl de temperatuur langzaam naar het nulpunt kruipt, bloeit De geheime tuin prachtig op binnen de muren van het M-lab. Met minimale middelen, een cast vol van het mooiste mooi en een prachtige regie wekt het M-Lab het bekende verhaal, oorspronkelijk geschreven door Frances Hodgson, tot leven. Musical Reports was aanwezig bij de première en maakte een videoreportage waarin we spraken met Maike Boerdam, Karin Bos en Carolina Mout.

Wat: De geheime tuin
Wie: Oa. Karin Bos, Maike Boerdam, Martin van der Starre & Carolina Mout
Wanneer: 12 december 2009 (première)
Waar: M-Lab, te Amsterdam
Door: Saskia Ebbing (Reporter), Jouke van Buuren (Camera) & Sebas Verboom (Editing & tekst)

Shortlist:

Geplaatst op: 14/12/2009 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: