Jamai is Joseph (Megamix) - Musical Reports

Jamai is Joseph (Megamix)

Freek Bartels, John Vooijs, Roy van Iersel, Mathijs Pater, Hein Gerrits en Ivo Chundro gingen hem voor, maar vanaf 20 februari 2010 mocht Jamai Loman zich officieel ook Joseph noemen. In een volgepakt Beatrix theater beleefde hij zijn eigen première. Musical Reports maakte een video-impressie van de megamix. Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, kort gezegd: Joseph, staat nu al bijna anderhalf jaar aaneengesloten garant voor éénn groot feest!

Wat: Joseph and the amazing technicolor dreamcoat
Wie: O.a. Renee van Wegberg, Jamai Loman, Oren Schrijver & Leo Hoogenboom
Wanneer: 20 februari 2010 (15.00 uur) (Première Jamai Loman)
Waar: Beatrix theater, Utrecht
Door: Sebas Verboom

Shortlist:

Geplaatst op: 21/02/2010 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: