Gerard Cox neemt eerste CD Sonneveld Voor Altijd! in ontvangst - Musical Reports

Gerard Cox neemt eerste CD Sonneveld Voor Altijd! in ontvangst

Op 4 maart is in het oude Luxor Theater te Rotterdam de cd Sonneveld Voor Altijd! officieel in landelijke release gegaan. Het eerste exemplaar werd feestelijk overhandigd aan de Rotterdamse zanger, cabaretier, acteur en groot liefhebber van Wim Sonneveld: Gerard Cox.

De cd, geproduceerd door Syb van der Ploeg en Nico Outhuijse, is een live registratie van de voorstelling Sonneveld Voor Altijd! en bevat talrijke evergreens als ‘Josefien’, ‘Het hondje van Dirkie’, ‘Tearoom Tango’, ‘Verliefd op juffrouw van Dam’ en uiteraard ‘Het Dorp’, het meest gewaardeerde Nederlandstalige lied uit de vorige eeuw. Sonneveld Voor Altijd! is nog tot en met 2 april te zien in de Nederlandse theaters. De cd is verkrijgbaar tijdens de tournee, via de website www.sonneveldvooraltijd.nl en nu ook via de cd-winkels.

Gerard Cox kreeg vorige week in het oude Luxor Theater de eerste officiële cd van Sonneveld Voor Altijd! uitgereikt door de castleden Frits Sissing, Syb van der Ploeg, Suzan Seegers, Roberto de Groot en Trudy Labij. Links op de foto producent Folkert Langhout van NW Productions.

no images were found

Shortlist:

Geplaatst op: 10/03/2010 Geplaatst in: > Nieuws
Mogelijk ook interessant: