De première van: Notre Dame de Paris - Musical Reports

De première van: Notre Dame de Paris

Musical Reports sprak op de premiére van Notre dame de paris met Dennis ten Vergert en Wim van den Driessche over de première en deze productie. In deze video hoor je hoe de première ging, welke rollen beide heren spelen, zie je beelden van de voorstelling en zie je beelden van het slotapplaus van de première.

Musical van Vlaanderen trapt af met de van oorsprong franse musical: Notre Dame de Paris. Een grote titel waarna andere grote titels als Oliver en Dans der vampieren zullen volgen. De oorspronkelijke voorstelling werd gespeeld in een zaal die vergelijkbaar is met Ahoy. Zoals van origine franse producties betaamt (en noodzaak is wanneer er in dergelijke grote zalen wordt gespeeld) ligt de nadruk op spektakel en wordt het verhaal gepresenteerd in een setting die raakvlakken kent met een concert.

Wat: Notre Dame de Paris
Wie: Oa. Dennis ten Vergert, Clayton Peroti, Wim van den Driessche, Gene Thomas & Sandrine
Wanneer: 4 april 2010
Waar: Stadschouwburg, Antwerpen (Vlaanderen)
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Shortlist:


Geplaatst op: 07/04/2010
Geplaatst in: > Media, Video

Mogelijk ook interessant: