Mary Poppins, een impressie van de première - Musical Reports

Mary Poppins, een impressie van de première

Op zondag 11 april 2010 ging de nieuwe open eindmusical van Joop van den Ende theaterproducties in het Fortis Circustheater (Scheveningen) in première. De oorspronkelijk door Disney en Cameron Mackintosh geproduceerde musical Mary Poppins werd met een staande ovatie ontvangen. Musical Reports maakte een video-impressie van deze overweldigende première.

Mary Poppins is de ontwapenende maar ook komische nanny van de familie Banks die beschikt over opmerkelijke talenten. In haar bijzijn verandert iedere gebeurtenis in een wonderlijk avontuur. Mary Poppins verschijnt en verdwijnt op onnavolgbare wijze met haar vliegende paraplu en een betoverde reistas vol spectaculaire verrassingen.

Wat: Mary Poppins
Wie: Oa. Noortje Herlaar, William Spaaij, Marjolijn Touw, Hugo Haenen & Maike Boerdam
Wanneer: 11 april 2010 (première)
Waar: Fortis Circustheater, Scheveningen
Door: Saskia Ebbing (reporter), Sebas Verboom & Jouke van Buuren (editing)

Shortlist:

Geplaatst op: 12/04/2010 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: