Tour Mamma Mia! sluit af in Beatrix Theater - Musical Reports

Tour Mamma Mia! sluit af in Beatrix Theater

Mamma Mia! is vanaf 20 juli nog één allerlaatste week te zien in het Beatrix Theater in Utrecht, daar waar de hitmusical in 2003 ook begon. Toen stond de musical Mamma Mia! avond na avond voor uitverkochte zalen met razend enthousiast publiek. Dit theaterseizoen werd de reizende versie van Mamma Mia! lovend ontvangen.  Deze vrolijke en swingende musical keert nog één keer terug in het Beatrix Theater om het succes van de nationale reismusical daar af te sluiten.

Meer dan 42 miljoen enthousiaste theaterbezoekers in meer dan 240 steden wereldwijd zagen deze vrolijke hitmusical. In Mamma Mia! zijn tijdloze hitsongs als ‘Dancing Queen’,    ‘I Have a Dream’, ‘Voulez-Vous’ en ‘Take a Chance on Me’, verweven in een betoverend en humoristisch verhaal over liefde en vriendschap. De sterrencast met onder andere Lone van Roosendaal, Bas Westerweel, Anouk van Nes, Mylène d’Anjou, John Vooijs, Elise Berends, Mark van der Laan en Rutger Le Poole zorgen voor een onvergetelijke avond uit. Lone van Roosendaal speelde de rol van Donna in maar liefst drie verschillende landen (België, Duitsland en Nederland) en al voor de 600ste keer.

In 2003 was Mamma Mia! al in het Beatrix Theater Utrecht te zien en sleepte drie Musical Awards in de wacht, waaronder de ANWB Publieksprijs voor Musical van het Jaar. Ook dit jaar is Mamma Mia! genomineerd voor drie Musical Awards.

Mamma Mia! is nog tot en met 25 juli te zien in verschillende theaters in Nederland waaronder het Beatrix Theater in Utrecht. Kijk voor de speeldata op www.musicals.nl.

Shortlist:


Geplaatst op: 22/05/2010
Geplaatst in: > Nieuws

Mogelijk ook interessant: