Het Musical Songbook van Ann van den Broeck - Musical Reports

Het Musical Songbook van Ann van den Broeck

Op 5 juni 2010 bezocht Musical Reports The Musical Songbook van Ann van den Broeck. Achteraf spraken wij met deze ster uit Vlaanderen. Naast het interview maakten wij een exclusieve videoreportage met beelden van de voorstelling.

Ann van den Broeck, één van de grootste musicalsterren uit Vlaanderen, heeft reeds vele musicalrollen mogen spelen. Hiermee heeft zij ook een groot repertoire opgebouwd. Reden genoeg om een Songbook samen te stellen. Opmerkelijk is dat er in ‘The Musical Songbook’ weinig songs zijn opgenomen die we van den Broeck eerder hebben zien vertolken. Desalniettemin staat  Ann van den Broeck met haar Musical Songbook garant voor een bijzondere avond.

Wat: The Musical Songbook
Wie: Ann van den Broeck
Wanneer: 5 juni 2010
Waar: De Rode zaal, Antwerpen, België
Door: Sebas Verboom & Jouke van Buuren

Shortlist:


Geplaatst op: 07/06/2010
Geplaatst in: > Media, Video

Mogelijk ook interessant: