Joseph neemt afscheid van zijn dromenjas - Musical Reports

Joseph neemt afscheid van zijn dromenjas

Na 558 voorstellingen en bijna 650.000 bezoekers is het doek definitief gevallen voor de succesvolle hitmusical JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Zaterdagavond schitterden Freek Bartels en Renée van Wegberg voor het laatst in het Beatrix Theater in Utrecht. Na ruim 1,5 jaar nam de cast afscheid van elkaar en het theater. Naast het afscheid was er ook de verwelkoming van het nieuwe rockspektakel We Will Rock You. De hoofdrolspelers van JOSEPH droegen de sleutel over aan John Vooijs en Floortje Smit die vanaf 21 augustus in het Beatrix Theater staan.

Wat: Joseph and the amazing technicolor dreamcoat
Wie: OA. Renée van Wegberg, Freek Bartels, Bettina Holwerda & Paul Walthaus
Wanneer: 10 Juli 2010
Waar: Beatrix Theater, Utrecht
Door: Monique Hoffmann

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Geplaatst op: 12/07/2010 Geplaatst in: > Media, Foto
Mogelijk ook interessant: