We Will Rock Paradiso - Musical Reports

We Will Rock Paradiso

In de enige echte poptempel van Nederland -Paradiso in Amsterdam- vond dinsdag 3 augustus een unieke showcase plaats. Deze showcase was de officiële kick-off van de Queen-musical We Will Rock You. En het rockte zeker!

Wat: Showcase: We Will Rock You
Wie: o.a. John Vooijs, Marjolein Teepen, Pia Douwes, e.a.
Wanneer: 3 augustus 2010
Waar: Paradiso, Amsterdam
Door: Saskia Ebbing (video & editing) en Robin Streppel (interviews)

Hoe kun je beter een rockmusical presenteren dan met een spetterend optreden? Dat was dan ook precies wat de cast van We Will Rock You deed! Samen met een geweldige liveband  (die door de heren van Queen zelf zijn uitgezocht!) rockten ze de sterren van de hemel.

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 05/08/2010 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: