Petticoat avontuur begonnen!

Op 18 augustus werden cast en creatives van de musical Petticoat aan de pers voorgesteld. Nostalgisch, romantisch, humorvol en hartverwarmend dat moet Petticoat worden. De voorstelling speelt zich af in de jaren ’50 en vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie dat erover droomt om wereldberoemd te worden. Ze springt in het diepe en vertrekt naar de grote stad Amsterdam waar niets blijkt te zijn zoals ze het zich voorstelt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze eindelijk de ‘tegenwind’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

Wat: Petticoat
Wie: o.a. Chantal Janzen, Freek Bartels
Wanneer: 18 augustus 2010 (perspresentatie)
Waar: Focus, Amsterdam
Door: Monique Hoffmann

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:


Geplaatst op: 19/08/2010
Geplaatst in: > Media, Foto

Mogelijk ook interessant: