John Vooijs wordt vader - Musical Reports

John Vooijs wordt vader

Dit melden de Telegraaf vandaag. Zijn Spaanse echtgenote, danseres Mimi, is vijf maanden in verwachting. Het rockende echtpaar is al namen aan het uitzoeken. „Onze kindje is zo welkom”, zegt John, die zijn bruid bij de musical Tarzan ontmoette. „Wij weten al of het een jongetje of een meisje wordt en zijn er ook uit hoe het kindje zal gaan heten. Maar die twee namen houden we nog even geheim.”

John en Mimi wilden heel graag kinderen en toen Mimi in het nieuwe jaar terugkwam uit Spanje waar ze hoge ogen gooide in de Spaanse variant van So You Think You Can Dance, besloot het echtpaar dat het er maar van moest komen. John is op dit moment hele dagen aan het repeteren voor de première volgende week vrijdag van wat hij noemt de gaafste musical ooit. „We maken nu tijdens de try out volkomen bizarre taferelen mee. Het publiek blijft na afloop van de voorstelling nog een kwartier zelf We are the Champions zingen. De Queen-hits zijn in ons land zo mateloos populair. Ik leef me helemaal uit. Het is de eerste mannenmusical die ik ken!”

Shortlist:

Geplaatst op: 27/08/2010 Geplaatst in: > Nieuws
Mogelijk ook interessant: