Première Fanwork’s Klokkenluider - Musical Reports

Première Fanwork’s Klokkenluider

In een eigen bewerking brengt Fanwork dit jaar De klokkenluider van de Notre Dame. Deze voorstelling ging op 29 augustus 2010 in première. In de vuile straten van het 16e eeuwse Parijs wemelt het van de dieven, zwervers en bedelaars. Het enige vertier dat de mensen hebben is het jaarlijkse zottenfestival, waar het lelijkste gezicht van Parijs wordt gekroond tot Koning der dwazen. Esmeralda, een dansende zigeunerin trekt de aandacht van  Quasimodo en daarnaast ook van Dom Frollo en Gringoire. Hun leven slaat hierdoor onverwachts een andere weg in. De mannen doen alles wat in hun macht ligt om de prachtige Esmeralda te veroveren. Wij maakten een fotoreportage van de première.

Wat: Klokkenluider van de Notre Dame
Wie: o.a. Loek Braam, Esmee Dekker, Pascal van Dijk
Waar: Fulco Theater, IJsselstein
Datum: 28 augustus 2010 (première)
Door: Monique Hoffmann

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Geplaatst op: 29/08/2010 Geplaatst in: > Media, Foto
Mogelijk ook interessant: