Swim along at the Musical Sing-a-long deel 1 - Musical Reports

Swim along at the Musical Sing-a-long deel 1

De opening van het culturele seizoen werd traditioneel zondagavond afgesloten met de Musical Sing-a-Long. Deze Uitmarkt werd dit jaar voor het eerst op het Museumplein gehouden en geluiden gaan dat dit zó goed is bevallen, dat het voor herhaling vatbaar is. Helaas hielp het weer niet meer. De repetities liepen al in het honderd en sommige acts hebben helemaal geen kans gekregen om te oefenen. Hierdoor viel de repetitie van `La Cage aux Follex` letterlijk in het water. Helaas kon hierdoor ´s avonds het optreden zelf geen doorgang kon vinden. Ondanks de regen was de sfeer op het museumplein erg gezellig. Iedereen was nat en koud, maar wel vrolijk en had zin in een feestje.

Wat: Musical sing-a-long
Wie: Presentatie Frits Sissing en Chantal Janzen
Wanneer: 29 augustus 2010
Waar: Museumplein, Amsterdam
Door: Monique Hoffmann

Onze foto-impressie is verdeeld over 3 pagina´s en is gemaakt tijdens zowel de repetities als de live-uitzending. Pagina 2 is hier te vinden, pagina 3 vind je hier.  Hieronder ziet u de musicals: Volendam, Mary Poppins, Soldaat van Oranje, Kruimeltje, Petticoat en 1953.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Geplaatst op: 01/09/2010 Geplaatst in: > Media, Foto
Mogelijk ook interessant: