Dokter Dolittle op een olifant naar de supermarkt

Maandag 30 augustus werd in een supermarkt in utrecht een voorleesboek over Dokter Dolittle gepresenteerd. Emma Fairfax (Alexandra Alphenaar) en Dokter Dolittle (Edwin Rutten) kwamen op een olifant naar deze supermarkt toe om het eerste exemplaar te overhandigen. Tijdens deze presentatie spraken wij met Edwin Rutten, Alexandra Alphenaar & Albert Verlinde.

Wat: Dokter Dolittle
Wie: Alexandra Alphenaar, Edwin Rutten & Albert Verlinde
Waar: Utrecht
Datum: 30 augustus 2010 (presentatie)
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:


Geplaatst op: 02/09/2010
Geplaatst in: > Media, Video

Mogelijk ook interessant: