La Cage Aux Folles: meer dan een travestie act - Musical Reports

La Cage Aux Folles: meer dan een travestie act

Op dinsdagochtend 12 oktober 2010 vond de perspresentatie van La Cage aux Folles plaats. Musical Reports sprak na afloop met Stanley Burleson, Anouk Maas, Juan Wells en Robin van den Akker over deze openingsvoorstelling van het DeLaMar.

Wat: La Cage aux Folles
Wie: Oa. Stanley Burleson, Anouk Maas, Juan Wells & Robin van den Akker
Wanneer: 12 oktober 2010 (perspresentatie)
Waar: Focus, Amsterdam
Door: Sebas Verboom


Deel 1/2


Deel 2/2

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 16/10/2010 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: