We Will Rock You gives it all - Musical Reports

We Will Rock You gives it all

Ruim een maand na de landelijke première (3 september) van We will rock you vond op 13 oktober 2010 de regionale première plaats. Na afloop sprak Musical Reports met Pia Douwes, Charly Luske, Paul Donkers en Rutger Le Poole.

Wat: We will rock you
Wie: Oa. Pia Douwes, John Vooijs, Marjolein Teepen, Paul Donkers & Floortje Smit
Waar: Beatrix Theater, Utrecht
Wanneer: 13 oktober 2010 (regionale première)
Door: Sebas Verboom en Jouke van Buuren

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 18/10/2010 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: