Rocky over the Rainbow nu ‘on tour’ - Musical Reports

Rocky over the Rainbow nu ‘on tour’

Ongeveer tien jaar geleden maakte Nederland kennis met de double feature musical Rocky over the Rainbow. Een voorstelling waarin de karakters uit The wizard of Oz terecht kwamen in het verhaal van The Rocky horror picture show. Nu tien jaar later is deze voorstelling opnieuw op het Nederlandse toneel te zien. Dit keer met een gloed nieuwe score. Volgens Eelco Claasen (producent en bedenker) is deze show door de nieuwe score een volwassen comedy geworden. 9 oktober j.l. ging de voorstelling groots in première in theater de Meervaart te Amsterdam. Op de première spraken we met Rolf Koster en Paul Walthaus.

Wat: Rocky over the Rainbow
Wie: Paul Walthaus, Daphne Flint, Jorge Verkroost, Darryll Charles, Jacqueline Aronson, Rolf Koster en Linda Wagenmakers
Waar: De Meervaart, Amsterdam
Wanneer: 9 oktober 2010 (première)
Door: Saskia Ebbing & Jouke van Buuren

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 25/10/2010 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: