Volendam de musical; een echte palingmusical

Op 20 oktober werd in het pittoreske Volendam de cast van de gelijknamige musical gepresenteerd. Een voorstelling met allemaal ‘palingsound’ met daarin onder andere de hits Mon Amour, Als de morgen is gekomen, Ik hou van jou, One Way Wind, Rosanne, Pak maar m’n hand, Rosanne en Sailin’ Home.  De Volendamse Mary (Maaike Widdershoven) heeft 20 jaar in Canada gewoond, maar haar roots liggen in Volendam. Ze is het dorp ontvlucht. Liefdesperikelen en andere conflicten deden haar die stap nemen. Met een mengeling van weemoed en weerstand keert ze terug naar Volendam, samen met haar dochter Rose. Maar is men na 20 jaar alles vergeten, of heeft Volendam nog steeds een groot geheim? Hierover sprak Musical Reports met Maaike Widdershoven, Maaike Widdershoven, Hilke Bierman, Rick Sessink, Job Bovelander en Ruud van Overdijk.

Wat: Volendam de Musical
Wie: Oa. Maaike Widdershoven, Hilke Bierman, Rick Sessink, Job Bovelander & Jasper Kerkhof
Wanneer: 20 oktober 2010 (perspresentatie)
Waar: Volendam
Door: Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:


Geplaatst op: 25/10/2010
Geplaatst in: > Media, Video

Mogelijk ook interessant: