Een leven zonder jou; een intense kamermusical - Musical Reports

Een leven zonder jou; een intense kamermusical

Een Leven zonder jou is een intense kamermusical gebaseerd op het boek “Als rozenblaadjes vallen” van Brigitte Minnen. In deze reportage spreekt Musical Reports met de cast en ziet u exclusieve beelden uit de voorstelling.

Wat: Een leven zonder jou
Wie: Marleen van der Loo, Pieter van Nieuwenhuyze, Lotte Geertsma
Wanneer: 4 & 10 november 2010
Waar: M-Lab, Amsterdam
Door: Saskia Ebbing & Sebas Verboom

Lees ook de recensie die Musical Reports schreef naar aanleiding van de wereldpremière: Een leven zonder jou: zakdoeken verplicht!

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:


Geplaatst op: 24/11/2010
Geplaatst in: > Media, Video

Mogelijk ook interessant: