Theater Terra brengt ‘De Gebroeders Leeuwenhart’ - Musical Reports

Theater Terra brengt ‘De Gebroeders Leeuwenhart’

De familievoorstelling De Gebroeders Leeuwenhart van schrijvers Dick van den Heuvel en Jurrian van Dongen en componist Tjeerd Oosterhuis was tweemaal eerder te zien in theater M-Lab.

In eerste instantie lijkt De gebroeders Leeuwenhart (na het boek van Astrid Lindgren) een avonturenverhaal vol ridders en draken, maar daarachter gaat een nog veel groter avontuur schuil. De broers helpen de goede ridders het land te verdedigen en vechten met de draak. Lukt het Kruimel en Jonathan om ware helden te worden?

Van januari t/m april 2012 brengt Theater Terra de voorstelling naar de Nederlandse theaters! Theater Terra is al ruim 30 jaar gerenommeerd producent van familiemusicals als Kikker en Dolfje Weerwolfje. Dit alles melden het M-lab vandaag.

Shortlist:


Geplaatst op: 03/12/2010
Geplaatst in: > Nieuws

Mogelijk ook interessant: