Jim Bakkum speelt ‘Fiyero’ in musical Wicked - Musical Reports

Jim Bakkum speelt ‘Fiyero’ in musical Wicked

Jim Bakkum zal de rol van Fiyero gaan spelen in de musical Wicked. Dit maakte Albert Verlinde vandaag bekend in RTL Boulevard. De musical Wicked (geproduceerd door Stage Entertainment) zal na Mary Poppins exclusief te zien zijn in het Circus Theater te Scheveningen.

Deze musical, van Stephen Schwartz en Winnie Holzman, ging in 2003 in premiere op Broadway. Het publiek volgt de belevenissen van Glinda en Elphaba, twee jonge heksen die ooit de Goede Heks van het Noorden en de slechte (‘wicked’) Heks van het Westen zullen worden. Jim Bakkum vertolkt de rol van Fiyero; een klasgenoot van Glinda en Elphaba. Bakkum vertolkt daarmee de grootste mannelijke rol in de voorstelling.

Shortlist:

Geplaatst op: 08/12/2010 Geplaatst in: > Nieuws
Mogelijk ook interessant: