Stationsstraat 169huis, popsical; het nieuwe musical - Musical Reports

Stationsstraat 169huis, popsical; het nieuwe musical

De tweede M-Lab ontour productie is er één van eigen makelij. In februari tourt M-Lab langs 14 theaters met de nieuwe Nederlandse musical/popsical: Stationsstraat 169huis. Een musical die volgens de cast net even anders is.

Wat: Stationsstraat 169huis
Wie: Dorien Haan, Niencke Beekhuyzen, Rein Hofman, Maria Noë & Erik Willems
Waar: M-Lab, Amsterdam
Wanneer: 1 februari 2011 (repetitie)
Door: Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 07/02/2011 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: