Soldaat van Oranje presenteert nieuwe rekruten - Musical Reports

Soldaat van Oranje presenteert nieuwe rekruten

Op 2 maart 2011 presenteerde Soldaat van Oranje zijn nieuwste rekruten. Marlijn Weerdenburg neemt het stokje over van de Loes Haverkort en Bart de Vries is de nieuwe Van ’t Sant. Musical Reports sprak met deze nieuwe rekruten.

Wat: Soldaat van Oranje
Wie: O.a. Marlijn Weerdenburg, Matteo van der Grijn, Oren Schrijver en Bart de Vries
Waar: De TheaterHangaar, Katwijk (voormalig vliegbasis Valkenburg)
Wanneer: 2 maart 2011 (nieuwe cast première)
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 09/03/2011 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: