Erwin van Lambaart vanaf augustus CCO van Stage Entertainment - Musical Reports

Erwin van Lambaart vanaf augustus CCO van Stage Entertainment

Erwin van Lambaart neemt per 1 augustus na 12,5 jaar afscheid als directeur van Joop van den Ende Theaterproducties. Vanaf deze datum is hij namelijk benoemd tot CCO (Chief Content Officer) in raad van bestuur van Stage Entertainment.

Van Lambaart wordt daarmee verantwoordelijk voor alle content (shows) in de negen landen waar Stage Entertainment actief is. Hij krijgt de supervisie over alle komende producties zoals The Lion King (El Rey León) in Madrid, Dirty Dancing in Oberhausen en Wicked in Nederland. Met het International Licensing Team zal hij tevens de theaterrechten borgen voor internationale titels en hij zal Stage Entertainments eigen musicaltitels vermarkten waaronder Sister Act, Ciske, Ich war noch niemals in New York, 3 Musketiers, Petticoat en Hinterm Horizont.

Vacature
Van Lambaarts nieuwe takenpakket is te veelomvattend en veeleisend om te worden gecombineerd met zijn huidige functie van algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland en Joop van den Ende Theaterproducties. Naar verwachting zal de vacature voor de directeur van de Nederlandse tak van het bedrijf op korte termijn worden ingevuld. Dit melden de Avro vandaag.

Shortlist:


Geplaatst op: 17/03/2011
Geplaatst in: > Nieuws

Mogelijk ook interessant: