Zorro, een vurige première - Musical Reports

Zorro, een vurige première

Op 17 april 2010 vond de galapremière van de musical Zorro plaats in het Amsterdamse DeLaMar. Musical Reports sprak na afloop met onder andere Tommie Christiaan, Michelle Splietelhof en Elise berends over deze musical.

Wat: Zorro – de rode loper
Wie: O.a. Tommie Christiaan, Michelle Splietelhof, Dennis de Groot & Ruud Overdijk
Wanneer: 17 april 2011 (première)
Waar: DeLaMar, Amsterdam
Door: Saskia Ebbing & Sebas Verboom

Voor aanvang van deze première sprak Musical Reports op de rode loper met de genodigden en vroeg naar hun verwachtingen. Bekijk deze reportage hier: Zorro, een blik op de rode loper.

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 24/04/2011 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: