Perspresentatie Fantasia met Geronimo Stilton - Musical Reports

Perspresentatie Fantasia met Geronimo Stilton

Op 17 mei vond de perspresentatie plaats van een bijzondere muisical. MUISical, inderdaad. De hoofdpersoon is namelijk niemand minder dan Geronimo Stilton, ‘s werelds beroemdste schrijversmuis. De familievoorstelling is vanaf dit najaar te zien in een speciale circustent en reist langs 5 lokaties, verspreid door het land. Bijzonder is, dat onder andere geur een belangrijke rol gaat spelen in deze voorstelling, net zoals in de boeken, waar er inmiddels al meer dan 100.000 van verkocht zijn.

Wat: Fantasia, de gi-ga-grote Muisical
Wie: Geronimo Stilton en Prulletje
Wanneer: 17 mei 2011 (perspresentatie)
Waar: Diamantmuseum, Amsterdam
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Geplaatst op: 18/05/2011 Geplaatst in: > Media, Foto
Mogelijk ook interessant: