Droomvlucht de musical: De Elfen vs. de Trollen - Musical Reports

Droomvlucht de musical: De Elfen vs. de Trollen

Vanaf dit najaar is er wel een heel bijzondere voorstelling te zien in Theater de Efteling. Er is dan een musical te zien over de geliefde Efteling attractie de Droomvlucht. Musical Reports was bij de muzikale castpresentatie en sprak met enkele castleden over de musical.

Een fotoreport van de presentatie is HIER terug te vinden.

Wat: Droomvlucht de musical
Wie: Doris Baaten, Hugo Haenen, Rosalie de Jong, Jorge Verkroost en Steve Beirnaert
Wanneer: 14 mei 2011 (castpresentatie)
Waar: Efteling, Kaatsheuvel
Door: Jouke van Buuren en Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 07/06/2011 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: