Soldaat van Oranje viert 250ste uitverkochte voorstelling‏ - Musical Reports

Soldaat van Oranje viert 250ste uitverkochte voorstelling‏

Gisteravond speelde de cast van Soldaat van Oranje – De Musical voor de 250ste keer voor een uitverkochte zaal. Sinds de première op 30 oktober 2011 zijn alle 1103 plaatsen avond aan avond verkocht. Voor de maanden september en oktober  zijn er nog enkele kaarten beschikbaar.

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

Klik op de foto om te vergroten.

Shortlist:

Geplaatst op: 08/07/2011 Geplaatst in: > Nieuws
Mogelijk ook interessant: