Kinderen gratis naar musicals tijdens Musicalkidsweken - Musical Reports

Kinderen gratis naar musicals tijdens Musicalkidsweken

Voor het eerst in Nederland presenteert Joop van den Ende Theaterproducties de Musicalkidsweken. Tijdens de Musicalkidsweken kan een betalende volwassene gratis een kind, in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar, meenemen naar de musicals Mary Poppins, We Will Rock You en Zorro. De Musicalkidsweken starten vandaag en duren tot en met donderdag 25 augustus.

Algemeen directeur en producent van Joop van den Ende Theaterproducties, Erwin van Lambaart: “Wij vinden het belangrijk om kinderen op jonge leeftijd de mogelijkheid te bieden kennis te laten maken met cultuur en theaterproducties van hoogwaardige kwaliteit. Door de introductie van de Musicalkidsweken hopen we het voor ouders mogelijk te maken om met het hele gezin ook hoogwaardige musicalproducties te kunnen zien en daarmee hun fantasie en persoonsontwikkeling te stimuleren. Op West End en op Broadway zijn de speciale kidsweken en – avonden een groot succes gebleken. We hopen met de Musicalkidsweken in Nederland de kinderen ook hier in Nederland te enthousiasmeren en hopen dat ze musicals musicool gaan vinden!”

Meer informatie over de musicalkidsweken is te vinden op: www.musicals.nl/kids

Shortlist:

Geplaatst op: 29/07/2011 Geplaatst in: > Nieuws
Mogelijk ook interessant: