John Vooijs alternate Tarzan in Hamburg - Musical Reports

John Vooijs alternate Tarzan in Hamburg

Musicalster John Vooijs gaat de rol van Tarzan spelen in de productie in Hamburg. De Katwijker speelde afgelopen jaar de hoofdrol in de Nederlandstalige versie van de Queen-show We Will Rock You.

Vooijs speelt de rol van Tarzan drie keer per week en blijft in ieder geval voor een jaar in Duitsland. Tarzan is geen onbekend terrein voor John Vooijs. Tussen 2007 en 2009 speelde hij die rol regelmatig in het Scheveningse Circustheater.

Het is voor het eerst dat de Katwijker in een musical buiten de landsgrenzen staat. Hij staat in september voor het eerst in Duitsland op de planken. Dit maakten John Vooijs vandaag bekend op Radio West.

Shortlist:


Geplaatst op: 04/08/2011
Geplaatst in: > Nieuws

Mogelijk ook interessant: