Première Soldaat van Oranje 2.0 - Musical Reports

Première Soldaat van Oranje 2.0

Woensdag 31 augustus ging de hernieuwde versie van Soldaat van Oranje in première. Hetzelfde epische verhaal, hetzelfde fantastische decor, maar met een (bijna) volledig nieuwe cast. Onder andere Julian Looman, Anne-Wil Blankers en Linde van den Heuvel kropen – onder toeziend oog van een heleboel bekende Nederlanders, én Prins Pieter Christiaan – in de huid van de hoofdrolspelers, en maakten er een nieuwe, eigen versie van. Kijk hier naar de foto’s van de avond.

Wat: Soldaat van Oranje de musical
Wie: Oa. Julian Looman, Linde van den Heuvel, Anne Wil Blankers & Xander van Vledder
Waar: Theaterhangaar, Katwijk
Wanneer: 31 augustus 2011 (première)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:


Geplaatst op: 03/09/2011
Geplaatst in: > Media, Foto

Mogelijk ook interessant: