Maak kans op 5×2 kaarten voor Bende van de Korenwolf de musical - Musical Reports

Maak kans op 5×2 kaarten voor Bende van de Korenwolf de musical

Deze prijsvraag is reeds gesloten

De familiemusical De bende van De Korenwolf – Het geheim van de zoenende gasten, gaat op 5 oktober in première in het DeLaMar theater. Jacques Vriens schreef speciaal voor deze voorstelling een gloednieuw verhaal dat tevens als het tiende deel in de boekserie zal uitkomen.

In samenwerking met FeE/Creaties mag Musical Reports 5 keer 2 kaarten voor de try-outs van deze musical in Amsterdam, Baarn, Houten of Etten-Leur verloten.

Wat moet je doen om kans te maken op twee kaarten voor een try-out?

Stuur je adres samen met de datum en tijd van de try-out waar jij graag heen zou willen VOOR 22 september naar: prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v. ‘prijsvraag Korenwolf’.

Bekijk hier de speellijst.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Shortlist:


Geplaatst op: 16/09/2011
Geplaatst in: > Prijsvragen

Mogelijk ook interessant: