The Wild Party: Feestend het land door - Musical Reports

The Wild Party: Feestend het land door

Vandaag (16 september 2011) is de dansmusical The Wild Party na 3 jaar van afwezigheid weer te zien. De eerste try-out wordt gespeeld bij M-Lab, het theater waar de voorstelling 3 jaar geleden in première ging. De bijna volledig nieuwe cast beleeft haar première in het DeLaMar op 19 september om vervolgens al feestend het land door te gaan. Musical Reports sprak tijdens de repetities met de regisseur en enkele castleden.

Wat: The Wild Party
Wie: Oa. Ara Halici, Ellen Evers, Vera Mann, Ivo Chundro & Gino Emnes
Waar: M-Lab, Amsterdam
Wanneer: 31 augustus 2011 (repetitie)
Door: Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 16/09/2011 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: