Fotoreport: De Bende van de Korenwolf - Musical Reports

Fotoreport: De Bende van de Korenwolf

5 oktober ging een bijzonder leuke familiemusical in première in het DeLaMar in Amsterdam: De Bende van de Korenwolf – Het geheim van de zoenende gasten. Voor de jeugd van nu is “de bende” waarschijnlijk een bekend begrip; Jacques Vriens schreef eerder 9 boeken over deze 4 broers en zusjes die van alles meemaken in en rond het hotel De Korenwolf. Dit keer deed hij het anders: Hij schreef eerst de musical en pas daarna is het boek ervan verschenen. Het resulteerde in een leuke, hippe voorstelling waar jong en oud van zal kunnen genieten.

Wat: De bende van De Korenwolf, het geheim van de zoenende gasten
Wie: o.a. Femke Wolthuis, Michiel Rampaart, Marlies van Winkel en Joost Kramer
Wanneer: 5 oktober 2011 (première)
Waar: DeLaMar Theater te Amsterdam
Door: Neeltje Knaap

De recensie die Musical Reports over deze voorstelling schreef, vindt u hier.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Shortlist:

Geplaatst op: 08/10/2011 Geplaatst in: > Media, Foto
Mogelijk ook interessant: