Klein Duimpje volgens Van Hoorne - Musical Reports

Klein Duimpje volgens Van Hoorne

Vandaag (Zondag 9 oktober) gaat de nieuwe sprookjesmusical van Van Hoorne Theaterproducties in première. Dit keer is er gekozen voor een bewerking van Klein Duimpje en de Zevenmijlslaarzen. Musical Reports sprak met enkele castleden, waaronder Sita Vermeulen en Geert Hoes en maakte scene beelden van deze voorstelling.

Wat: Klein Duimpje de musical
Wie: Oa. Sita Vermeulen, Geert Hoes, Michael van Hoorne, Bartmijnster & Dick Schaar
Wanneer: 6 juni 2011 (perspresentatie) & 29 september 2011 (repetitie)
Waar: Kasteel de Haar te Haarzuilens & Theater de Lockhorst te Sliedrecht
Door: Sebas Verboom & Jouke van Buuren

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 09/10/2011 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: