Nightmare: de nieuwste Nederlandse griezelkomedie

Op 8 oktober jl. ging Nightmare de musical in première, een nieuw geschreven musical van de hand van Dick van den Heuvel. De rollen werden speciaal geschreven voor de castleden en ook de muziek is nieuw (Fons Merkies). Na afloop van de première in de Goudse Schouwburg sprak Musical Reports met Alexandra Alphenaar, Simon Zwiers en Robin van den  Heuvel.

Wat:
Nightmare de musical
Wie: o.a. Alexandra Alphenaar, Simon Zwiers, Robin van den  Heuvel
Waar: Goudse Schouwburg, Gouda
Wanneer: 8 oktober 2011 (première)
Door: Saskia Ebbing

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:


Geplaatst op: 18/10/2011
Geplaatst in: > Media, Video

Mogelijk ook interessant: