FanWork brengt het volgende seizoen Anastasia de musical - Musical Reports

FanWork brengt het volgende seizoen Anastasia de musical

FanWork brengt het volgende seizoen een musical versie van Anastasia naar de Nederlandse theaters. Anastasia vertelt het verhaal over één van de grootste mysteries van de 20e eeuw, over een prinses die verdween zonder een spoor na te laten… Anastasia zal in september en oktober 2012 zo’n 20 keer te zien zijn in diverse theaters in de Randstad.

De musical wordt gemaakt door Wouter Blijleven (script) en Rhody Matthijs (muziek). Uiteraard staan er ook professionele docenten voor de jongeren klaar om ze te begeleiden in het gehele proces. Onze docenten zijn: Regie – André van Hest (Ciske de Rat, Jesus Christ Superstar), zang – Bente van den Brand (Tarzan, Mega Mindy, JADE) en choreografie – Regi Severins (Footloose, Fame).

Al eerder bewees FanWork zichzelf in het semiprofessionele musicalcircuit. FanWork produceerde al eerder o.a. de populaire musicals Aladdin, Pocahontas,Klokkenluider van de Notre Dame, Jungle Book e.v.a. ANASTASIA  is de productie van 2012

Shortlist:

Geplaatst op: 02/11/2011 Geplaatst in: > Nieuws
Mogelijk ook interessant: