Finalisten ‘Sunday Night Fever’ bekend

De twaalf finalisten die gaan strijden om de hoofdrol in Saturday Night Fever zijn bekend.  De finalisten zijn opgedeeld in twee teams met elk twee coaches. Het team van Julie Fryer en Carlo Boshard bestaat uit: Marcel, Mathijs Pater, Rob, Colin, Daniel en Joey Ferre . Het team van Jan Kooijman en Kim-Lian van der Meij bestaat uit: Javan, Alessandro Pierotti, Deon Leon, Marcel Visscher, Vincent en Jurriaan Bles.

Welk jong talent wint de mannelijke hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en treedt daarmee in de voetsporen van John Travolta? Dat wordt bepaald in vijf live shows, waarin de kandidaten worden beoordeeld op hun zang-, dans-, acteer en fysieke kwaliteiten. De jongens worden begeleid door twee coach teams: Carlo Boszhard en Julie Fryer, en Jan Kooijman en Kim-Lian van der Meij. Sunday Night Fever is vanaf nu 5 maal te zien op zondag, RTL 4 20.00 uur.

Shortlist:


Geplaatst op: 03/12/2011
Geplaatst in: > Nieuws

Mogelijk ook interessant: