Next to Normal: een beetje normaal zijn is goed genoeg - Musical Reports

Next to Normal: een beetje normaal zijn is goed genoeg

Op 16 januari 2012 gaat de voorstelling Next to Normal in première in het DeLaMar. Next to Normal belooft een bijzondere voorstelling te worden waarin een lach en een traan elkaar af zullen wisselen. De pers kreeg op de presentatie een stukje uit deze nieuwe musical voorgeschoteld. Na afloop sprak Musical Reports  met Freek Bartels, Michelle van de Ven en Jonathan de Moor.

Wat: Next to Normal
Wie: O.a. Simone Kleinsma, Freek Bartels, Michele van de Ven en Jonathan de Moor
Wanneer: 6 december 2011 (perspresentatie)
Waar: Dutch Studio’s & Catering, Amsterdam
Door: Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm

Shortlist:


Geplaatst op: 06/12/2011
Geplaatst in: > Media, Video

Mogelijk ook interessant: