Saturday Night Fever: Disco in de bus - Musical Reports

Saturday Night Fever: Disco in de bus

Op 19 januari, grofweg een maand voor de première, vond de perspresentatie plaats van Saturday Night Fever. Musical Reports nam samen met de cast de bus naar Schiedam. Hier werd met de onthulling van het decor het startsein gegeven voor de laatste repetitie weken. Onderweg en ter plaatsen spraken wij met Joey Ferre (Tony Manero), Noortje Herlaar (Stephanie Mangano), Laurie Reijs (Annette), Roman van der Werff (Frank Manero Jr.) en Karel Simons (Bobby C.).

Wat: Saturday Night Fever
Wie: O.a. Joey Ferre, Noortje Herlaar, Laurie Reijs, Roman van der Werff
Wanneer: 19 januari 2012 (perspresentatie)
Waar: Theater aan de Schie, Schiedam
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 22/01/2012 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: