Geannuleerde voorstellingen ‘Ramses’ worden ingehaald‏ - Musical Reports

Geannuleerde voorstellingen ‘Ramses’ worden ingehaald‏

Vorige week vrijdag werd bekend dat Hans Hoes de rol van de oude Ramses niet langer kan spelen in verband met gezondheidsredenen. De voorstellingen in Doetinchem, Amsterdam, Barendrecht, Emmen en Cuijk konden daardoor helaas geen doorgang vinden. Uiteraard heeft Albert Verlinde Entertainment er samen met de theaters voor gezorgd dat de voorstellingen snel kunnen worden ingehaald.

Doetinchem (voorstelling van 3 februari) wordt ingehaald op 24 april 2012. Amsterdam (voorstelling van 4 februari) wordt ingehaald op 26 april 2012. Barendrecht (voorstelling van 7 februari) wordt ingehaald op 25 april 2012. Emmen (voorstelling van 8 februari) wordt ingehaald op 16 april 2012. Cuijk (voorstelling van 9 februari) wordt ingehaald op 19 april 2012.

Eerder al werd bekend dat de voorstelling in Alphen aan den Rijn op 24 januari, wordt ingehaald op 14 april 2012.

Tom Jansen
Vanaf 11 februari wordt de rol van de oude Ramses gespeeld door Tom Jansen. Tom zou eerder al de voorstelling gaan spelen, maar was vanwege gezondheidsredenen niet in staat deel te nemen aan de zware repetities.

Shortlist:

Geplaatst op: 09/02/2012 Geplaatst in: > Nieuws
Mogelijk ook interessant: