Saturday Night Fever: De première - Musical Reports

Saturday Night Fever: De première

Koninklijk theater Carré was op 17 februari 2012 het toneel voor de disco première van 2012, de première van Saturday Night Fever. Bekend en minder bekend Nederland trok een disco outfit aan en toog naar Carré om daar de seventies te herleven. Musical Reports vroeg de (musical)sterren naar hun disco herinnering en hun verwachtingen en sprak na de voorstelling met enkele castleden.

Wat: Saturday Night Fever
Wie: Oa. Joey Ferre, Rogier Komproe, Laurie Reijs & Roman van der Werff
Wanneer: 17 februari 2012 (première)
Waar: Koninklijk theater Carré, Amsterdam
Door: Saskia Ebbing & Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:

Geplaatst op: 18/02/2012 Geplaatst in: > Media, Video
Mogelijk ook interessant: