Wicked: Ferry Doedens moet lekker zo doorgaan

Vanaf april is Ferry Doedens te zien als alternate van Jim Bakkum in de musical Wicked. Ferry Doedens zal dan met regelmaat gestalte geven aan Fiyero. Samen met Willemijn Verkaik gaf Doedens in een repetitielokaal van het AFAS Circustheater vast een voorproefje aan de pers. Na afloop sprak musical Reports met zowel Doedens, als Verkaik.

Wat: Wicked
Wie: Ferry Doedens & Willemijn Verkaik
Wanneer: 15 maart 2012 (perspresentatie)
Waar: AFAS Circustheater, Scheveningen
Door: Sebas Verboom

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Shortlist:


Geplaatst op: 16/03/2012
Geplaatst in: > Media, Video

Mogelijk ook interessant: